Kas nežino, tas dažniausiai neatskiria nuo paprasto karbonado:)
Reikės:
500g. faršo (puikiai tinka kotletinė mėsa malta)
1 kiaušinis
truputis miltų
aliejus kepimui
druska, pipirai juodieji
Į faršą įdėti druskos pipirų, daugiau nieko nedėti, nes skonis gausis kaip kotletų.
Iš faršo suformuoti burbuliukus, juos prispausti ranka, turi gautis ne plonesnis kaip 0,5 cm blynas, labai storo irgi nereikia daryti.
Blyną apvolioti miltuose,
o po to pamirkyti iš abiejų pusių išplaktame kiaušinyje
ir kepti ant keptuvės kaip paprastą karbonadą.
Skanaus:)
Reikės:
500g. faršo (puikiai tinka kotletinė mėsa malta)
1 kiaušinis
truputis miltų
aliejus kepimui
druska, pipirai juodieji
Į faršą įdėti druskos pipirų, daugiau nieko nedėti, nes skonis gausis kaip kotletų.
Iš faršo suformuoti burbuliukus, juos prispausti ranka, turi gautis ne plonesnis kaip 0,5 cm blynas, labai storo irgi nereikia daryti.
Blyną apvolioti miltuose,
o po to pamirkyti iš abiejų pusių išplaktame kiaušinyje
ir kepti ant keptuvės kaip paprastą karbonadą.
Skanaus:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą