Abejojau, kad bus kažkas ypatingo, kai paragavau ką tik paruoštą masę, pamaniau, kad nebus skanu,bet kai po nakties jos sustingo, neliko abejonių, gaminsiu jas dar ne vieną kartą:)
Reikės:
360 g.sausainių (tinka Selga, aš naudojau ,,Korovka" nupiešta karvutė ant pakuotės, pakuotė geltonos spalvos, pirkau ,,Norfoje")
200 g. kondensuoto pieno
120 g. minkšto sviesto
2 valg. š. kakavos į masę+ 2 valg. š. apvolioti
graikinių riešutų papuošimui (daigams)
Sausainius sumaliau blenderyje.
Inde išmaišyti sviestą, kondensuotą pieną ir kakavą.
Į gautą masę suberti trupinius,gerai išmaišyti, aš po to jau minkiau rankomis.
Iš gautos masės suformuojame bulvytes, apvoliojame kakavos milteliuose
ir papuošiame graikinių riešutų gabaliukais, tai bus daigiukai:)
Paliekame nakčiai šaldytuve, o ryte mėgaujamės ,,bulvytėmis" su kava:)
Reikės:
360 g.sausainių (tinka Selga, aš naudojau ,,Korovka" nupiešta karvutė ant pakuotės, pakuotė geltonos spalvos, pirkau ,,Norfoje")
200 g. kondensuoto pieno
120 g. minkšto sviesto
2 valg. š. kakavos į masę+ 2 valg. š. apvolioti
graikinių riešutų papuošimui (daigams)
Sausainius sumaliau blenderyje.
Inde išmaišyti sviestą, kondensuotą pieną ir kakavą.
Į gautą masę suberti trupinius,gerai išmaišyti, aš po to jau minkiau rankomis.
Iš gautos masės suformuojame bulvytes, apvoliojame kakavos milteliuose
ir papuošiame graikinių riešutų gabaliukais, tai bus daigiukai:)
Paliekame nakčiai šaldytuve, o ryte mėgaujamės ,,bulvytėmis" su kava:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą