Dar vienas čiliukų variantas žiemai, tačiau daug greitesnis, nes nereikia kaitinti:)
Reikės:
20 čili
5 skiltelės česnako
100 g. svogūnų
2 lauro lapai
2 st. 5 proc. acto
2 valg.š. druskos
2 valg.š. cukraus
Čiliukus supjaustyti griežinėliais, aš sėklų ir pertvarų nededu.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir dar pusžiedžius pusiau perpjauti.
Česnaką supjaustyti plokštelėmis, visas daržoves sumaišyti, sudėti į sterilius stiklainius.
Užvirinti marinatą, užpilti juo daržoves ir užsukti stiklainius.
Štai ir viskas:)
Reikės:
20 čili
5 skiltelės česnako
100 g. svogūnų
2 lauro lapai
2 st. 5 proc. acto
2 valg.š. druskos
2 valg.š. cukraus
Čiliukus supjaustyti griežinėliais, aš sėklų ir pertvarų nededu.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir dar pusžiedžius pusiau perpjauti.
Česnaką supjaustyti plokštelėmis, visas daržoves sumaišyti, sudėti į sterilius stiklainius.
Užvirinti marinatą, užpilti juo daržoves ir užsukti stiklainius.
Štai ir viskas:)
o vandens nereikia y marinata?
AtsakytiPanaikintinereikia,actas, druska ir cukrus yra marinatas, galite naudoti obuolių actą, jei bijote,kad bus rūgštu
PanaikintiIšbandyta. Subalansuota vyrams, bet tinka ir moterims.
AtsakytiPanaikintiŠaunu, kad išbandėte:)
Panaikinti