2013 m. rugpjūčio 18 d., sekmadienis
2013 m. rugpjūčio 16 d., penktadienis
Šurpa
Šurpa - tiršta uzbekiška sriuba su keptais ingridientais. Mums gamtoje ji pati skaniausia.
Klasikiniame variante ji gaminama 8 valandas, šis variantas – labai supaprastintas, nes gamtoje nėra laiko tiek laukti:) Ingridientų kiekis priklauso nuo jūsų skonio, aš parašau apytiksliai, kiek mes
naudojome
Reikės:
600 g. šonkauliukų
600 g. kiaulienos arba jautienos, geriau su riebaliuku
6 bulvės
3-4 paprikos
1 stiklainis pomidorų savo sultyse
2-3 morkos
3-4 svogūnai
1-2 čiliukai
Česnakas, žalumynai pagal skonį
Klasikiniame variante ji gaminama 8 valandas, šis variantas – labai supaprastintas, nes gamtoje nėra laiko tiek laukti:) Ingridientų kiekis priklauso nuo jūsų skonio, aš parašau apytiksliai, kiek mes
naudojome
Reikės:
600 g. šonkauliukų
600 g. kiaulienos arba jautienos, geriau su riebaliuku
6 bulvės
3-4 paprikos
1 stiklainis pomidorų savo sultyse
2-3 morkos
3-4 svogūnai
1-2 čiliukai
Česnakas, žalumynai pagal skonį
Užsisakykite:
Pranešimai (Atom)