2014 m. balandžio 20 d., sekmadienis

Migdoliniai keksiukai su šokoladu

Dar vieni keksiukai, kuriems panaudojau likusius baltymus, be galo minkšti, purūs ir nerealiai skanūs, ir kas įdomu, jie iškyla be jokių kepimo miltelių ar sodos:)man gavosi 13 normalaus dydžio keksiukų
Reikės:
5 kiaušinių baltymai
200 g cukraus pudros
80 g miltų
100 g maltų migdolų
žiupsnelis druskos
200 g sviesto
30-40 g. juodojo šokolado
migdolų plokštelių
Sviestą ištirpinti ir atvėsinti.
Miltus išmaišyti su cukraus pudra, maltais migdolais ir druska, supilti atvėsusį sviestą, išmaišyti.
Kiaušinių baltymus šiek tiek paplakti šakute ir supilti į migdolinę masę, išmaišyti.
Sudėti smulkintą šokoladą, galima ir be šokolado, bet su juo man skaniau.
Tešlą supilti į keksiukų formeles,

pabarstyti migdolų plokštelėmis
ir kepti  iki 200 ° C įkaitintoje orkaitėje 10 – 15 minučių. Atvėsinti.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą