2012 m. gruodžio 12 d., trečiadienis

Vištiena, troškinta obuolių sultyse

Rekomenduoju visiems, ir mažiems, ir dideliems:) jei manote, kad gaunasi rūgštu, klystate, gaunasi labai skanu:)
Reikės:
apie 1 kg. bet kokių vištienos dalių, pas mane buvo ketvirčiai
1stiklinė obuolių sulčių
1-2 skiltelės česnako
miltai
aliejus kepimui
druska
prieskoniai, aš naudojau vištienos česnakinius
2 lauro lapeliai
2 kvapnieji pipiriukai

Vištienos ketvirčius, supjaustyti į 2 dalis, aš dar ir odelę nuimu, bet čia jau skonio reikalas, užberti prieskonių, druskos, išmaišyti.
Kiekvieną dalį apvolioti miltuose ir  sudėti į įkaitintą keptuvę su nedaug aliejaus, apkepti vištieną iš abiejų pusių.
Po to užpilti obuolių sultis, sudėti lauro lapelius ir kvapniuosius pipirus, uždengti dangčiu ir troškinti 15-20 minučių ant vidutinės ugnies.
Po to sutarkuoti ar išspausti česnaką ant vištienos, uždengti dangčiu ir išjungti ugnį.
Patiekti su garnyru ir užpilti atsiradusiu padažu.
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą