2012 m. gruodžio 15 d., šeštadienis

Vištienos sklindžiai su kukurūzais ir šparagais

Šie sklindžiai skanūs net ir šalti. Galima valgyti su padažu ir be jo, man jie labai skanūs:)
Reikės:
400 g. vištienos filė arba šiaip vištienos mėsos
100 kukurūzų (šaldytų arba konservuotų) aš dariau su konservuotais
100 g. šparaginių pupelių
1 mažas svogūnas
2 kiaušiniai
1 arb. š. cukraus
1 arb. š. druskos
3/4 arb.š. maltos raudonos saldžios paprikos
1/4 arb.š. maltų juodųjų pipirų

Vištienos mėsą malame blenderiu arba mėsmale.
Šparagines pupeles smulkiai supjaustyti, sudėti į maltą mėsą, sudėti kukurūzus.
Įmušame kiaušinius, smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius, viską gerai išmaišome.
Kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, aliejaus pilti nedaug.
Šaukštu dedame mėsos masę ant keptuvės ir apkepame iš abiejų pusių.
Patiekiame šviežiomis daržovėmis, galima dar ir mėgiamą padažą patiekti.
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą