2013 m. sausio 20 d., sekmadienis

Žydiškai kepta vištiena

Dar vienas vištienos kepimo variantas ant keptuvės esant minimaliam ingridientų kiekiui, naujas ir švelnus skonis:)
Reikės:
1-1,5 kg. vištienos dalių
2-3 dideli svogūnai
1/2 arb. š. maistinės sodos
druska, prieskoniai pagal skonį
Į įkaitintą aliejų sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus, užberti sodos, uždengti dangčiu, pamažinti ugnį ir 5 minutes troškinti.
Vištienos gabaliukus išmaišyti su druska ir prieskoniais, sudėti į svogūnus, uždengti dangčiu ir troškinti apie 40-45 minutes, troškinimo metu retkarčiais pamaišyti ar apversti. Skanu su ryžiais ir daržovėmis.
Skanaus:)
Soda ištirpina svogūnus ir atsiranda daugiau sulčių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą