2013 m. gruodžio 28 d., šeštadienis

Trapios tešlos sausainiai su migdolais

Tikrai neeiliniai sausainiukai, siūlau išbandyti:)
Reikės:
100 g. miltų
50 g. sviesto
40 g. cukraus
1 kiaušinis
30-40 g. migdolų
Miltus išmaišyti su cukrumi, įtarkuoti burokine tarka sviestą, tešlą pertrinti į trupinius.
Į tešlą sudėti trynį ir 1 valg. š. vandens, greitai užminkyti tešlą.
Suformuoti iš tešlos dešrą ir 15 minučių palikti šaldiklyje.
Tuo metu sukapoti migdolus, šakute lengvai išplakti baltymą.
Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių.
Išimtą iš šaldiklio tešlos dešrą supjaustome 1 cm storio gabaliukais.
Sudedame ant kepimo popieriaus, sutepame išplaktu baltymu ir sudedame migdolus, aš ant migdolų dar pabėriau truputį cukraus.
Kepti apie 15 minučių. Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą