Šis pyragiukas, tai dar vienas Brownie, bet papildytas priedais, nerealus, išorė trapi, vidus drėgnas:) pasakiškai skanus
22x22 kepimo forma
Reikės:
22x22 kepimo forma
Reikės:
200g. juodojo šokolado
200 g. sviesto
4 kiaušiniai kambario temperatūros
¾ stiklinės miltų
¾ stiklinės cukraus
Įdaras:
170 g. Rududu kambario temperatūros
80g. Ricottos
¼ arb.š. druskos
1. Šokoladą sulaužyti, sudėti į dubenį, sudėti sviestą ir viską išlydyti ant garų vonelės. Atvėsinti.
2. Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purios konsistencijos. Tuomet nedidelėmis porcijomis supilti
atvėsintą šokoladą ir vėl plakti.
3.Nedidelėmis porcijomis berti persijotus miltus, ir išmaišyti atsargiai šaukštu.
200 g. sviesto
4 kiaušiniai kambario temperatūros
¾ stiklinės miltų
¾ stiklinės cukraus
Įdaras:
170 g. Rududu kambario temperatūros
80g. Ricottos
¼ arb.š. druskos
1. Šokoladą sulaužyti, sudėti į dubenį, sudėti sviestą ir viską išlydyti ant garų vonelės. Atvėsinti.
2. Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purios konsistencijos. Tuomet nedidelėmis porcijomis supilti
atvėsintą šokoladą ir vėl plakti.
3.Nedidelėmis porcijomis berti persijotus miltus, ir išmaišyti atsargiai šaukštu.
Išmaišyti visus įdaro ingridientus.
4. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir sudėti šokoladinę tešlą.
4. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir sudėti šokoladinę tešlą.
5.Įdarui skirtus produktus išplakti,kad suminkštėtų.
6. Ant šokoladinės tešlos sudėti įdarą įdarą ir krapštuku paskirstyti įdarą, kad gautųsi tokia lengva žebrytė.
5. Kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių. Neperkepkite. Gali atrodyti, kad
jis dar neiškepęs, bet kai atvės, jis labiau pastings.
5. Kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių. Neperkepkite. Gali atrodyti, kad
jis dar neiškepęs, bet kai atvės, jis labiau pastings.
Skanaus:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą