2014 m. rugpjūčio 3 d., sekmadienis

Skaniausias varškės apkepas ,,Puriena"

Nerealiai purus ir skanus apkepas, dabar jis man skaniausias:)

Reikės: 
500 g. varškės
5 valg. š. manų kruopų
3 kiaušiniai
3-5 valg. š. cukraus, pagal skonį, jei dėsite razinų, cukraus pakanka 3-4 šaukštai
1 arb.š. vanilinio cukraus
1 arb.š. kepimo miltelių
razinos, aš dedu daug
Atskirti trynius nuo baltymų
Išmaišyti varškę su cukrumi ir tryniais, suberti vanilę ir kepimo miltelius, suberti razinas, viską išmaišyti.
Baltymus su žiūpsneliu druskos išplakti iki standžių putų, sudėti į varškė masę ir atsargiai išmaišyti. 
Sudėti į kepimo formą, užklotą kepimo popieriumi ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes, priklauso nuo orkaitės.
Man jis skaniausiais dar šiltas, kuo labiau vėsta, tuo labiau tvirtėja ir matosi visas purumas.
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą