2014 m. lapkričio 2 d., sekmadienis

Traški vištiena

Labai geras užkandis, reiktų dar priderinti kokį padažiuką, tai visai bus super:)
Reikės:
vištienos krūtinėlės (aš naudojau kulšelių mėsą, gaunasi sultingiau)
kefyras
kukurūzų dribsniai (dar vadinami sausais pusryčiais, naudojau pigiausius Optimos linijos)
druska, juodieji pipirai
alyvuogių aliejus
Mėsą supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais ar storesnėmis juostelėmis, užberti druskos, pipirų, išmaišyti, užpilti kefyru, kad apsemtų mėsą.
Marinuoti ne mažiau 4 valandų, aš palikau per naktį kambario temperatūroje.
Susmulkinti dribsnius, aš sudėjau į maišelį ir smulkinti (kočioti) kočielu.
Išimta iš kefyro mėsą apvolioti susmulkintuose dribsniuose, sudėti ant skardos su kepimo popieriumi,
apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, priklausomai nuo orkaitės.
Skanaus:)

2 komentarai:

  1. Gal autorė nesupyks, bet tikrasis skonis daug geresnis nei šios foto :) Išbandžiau - tai taip nerealiai patiko. Rekomenduoju visiems :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai nepykstu, labai šaunu, kad skonis patiko:) tiesiog mano telefonas prastai fotografuoja:)))

      Panaikinti