2012 m. lapkričio 24 d., šeštadienis

Vištienos skrandukų guliašas

Dietinis patiekalas su minimaliu kiekiu kalorijų
Reikės:
500 g. vištienos skrandukų
1/2 paprikos raudonos
1 morka
1 čili pipiriukas
2-3 skiltelės česnako
1 valg. š. pomidorų pastos arba 2-3 valg. š. pomidorų padažo
druska, juodieji pipirai, lauro lapas
Skrandukus išvirti, pepjauti į 2-3 dalis.
Smulkiai supjaustytus svogūną ir čiliuką pakepinti, sudėti tarkuotą morką, dar pakepinti, sudėti smulkiai pjaustytą papriką, pakepinti.
Po to sudėti skrandukus, pomidorų pastą, prieskonius, išmaišyti.
Įpilti 2 stiklines vandens ir troškinti kol padažas lengvai sutirštės.
Sutarkuoti arba išspausti česnaką tiesiai į padažą, išmaišyti ir galima mėgautis skaniu padažiuku prie košės:)
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą