2013 m. kovo 26 d., antradienis

Riešutai su prieskoniais

Neseniai kepiau migdolus su žolelėmis, šį kartą pagal tą receptuką pabandžiau iškepti žemės riešutus su paprika, gavosi tikrai skaniai:)

Reikės:
1 stiklinė žemės riešutų nuluptų
1 valg. š. alyvuogių arba saulėgrąžų aliejaus
1 valg. š. sviesto
1/4 arb.š. (ketvirtadalis)aitrios raudonosios paprikos miltelių
1 arb.š. saldžiosios paprikos miltelių
druskos pagal skonį
Įkaitintame aliejuje su sviestu pakepinti riešutus maišant ant mažos ugnies, kol gražiai parus.
Visus prieskonius išmaišyti lėkštutėje.
Riešutus kiaurasamčiu išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštutę ir užberti išmaišytus prieskonius, gerai išmaišyti, paragauti, jei trūksta druskos, užberti dar.
Prieskonius galima dėti pagal savo skonį, man šis skonis patiko:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą