2013 m. rugsėjo 9 d., pirmadienis

Žiemai marinuoti čili pipirai su svogūnais

Dar vienas čiliukų variantas žiemai, tačiau daug greitesnis, nes nereikia kaitinti:)
Reikės:
20 čili
5 skiltelės česnako
100 g. svogūnų
2 lauro lapai
2 st. 5 proc. acto
2 valg.š. druskos
2 valg.š. cukraus

Čiliukus supjaustyti griežinėliais, aš sėklų ir pertvarų nededu.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir dar pusžiedžius pusiau perpjauti.
Česnaką supjaustyti plokštelėmis, visas daržoves sumaišyti, sudėti į sterilius stiklainius.
Užvirinti marinatą, užpilti juo daržoves ir užsukti stiklainius.
Štai ir viskas:)


4 komentarai:

  1. o vandens nereikia y marinata?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nereikia,actas, druska ir cukrus yra marinatas, galite naudoti obuolių actą, jei bijote,kad bus rūgštu

      Panaikinti
  2. Išbandyta. Subalansuota vyrams, bet tinka ir moterims.

    AtsakytiPanaikinti