Egzotiškas vištienos variantas, labiau patinka merginoms, taigi, ir gaminu merginoms, mums patiko labai labai:))))
Reikės:
1 vištienos krūtinėlė
200 g. fermentinio sūrio
3-4 pūselės konservuotų persikų
druska, vištienos prieskoniai
Vištienos krūtinėlę perpjauti į 4 dalis, įdėti į polietileninį maišelį ir išmušti plaktuku, įpjauti 5-6 kartus, bet neperpjauti.
Užberti prieskonių, druskos, į įpjautas vietas sudėti persiko skilteles.
Į kepimo formą įdėti kepimo popierių, truputį įpilti aliejaus, sudėti vištieną su persikais, ant viršaus sudėti plonas sūrio plokšteles.
Sudėti į įkaitintą iki 220 laipsnių orkaitę ir kepti apie 15-20 minučių.
Patiekti su daržovėmis.
Skanaus:)
Reikės:
1 vištienos krūtinėlė
200 g. fermentinio sūrio
3-4 pūselės konservuotų persikų
druska, vištienos prieskoniai
Vištienos krūtinėlę perpjauti į 4 dalis, įdėti į polietileninį maišelį ir išmušti plaktuku, įpjauti 5-6 kartus, bet neperpjauti.
Užberti prieskonių, druskos, į įpjautas vietas sudėti persiko skilteles.
Į kepimo formą įdėti kepimo popierių, truputį įpilti aliejaus, sudėti vištieną su persikais, ant viršaus sudėti plonas sūrio plokšteles.
Sudėti į įkaitintą iki 220 laipsnių orkaitę ir kepti apie 15-20 minučių.
Patiekti su daržovėmis.
Skanaus:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą