Nesu didelė kaparėlių mėgėja, jie vieni man neskanūs, bet šitose salotose, jie labai tinka ir jų iš čia niekaip neišimsi:) Labai lengvos salotos, be to, kopūstas-riebalų degintojas, taigi, jos puikiai tiks ir vakarienei, aišku, be mėsos:)
Reikės:
400 g. baltagūžio kopūsto
2 valg. š. marinuotų kaparėlių
pora šakelių petražolių
1-2 arb.š. citrinos sulčių, pagal skonį
2 valg. š. aliejaus
druskos pagal skonį
Kopūstą supjaustyti kuo ploniau, užberti truputį druskos ir rankomis paminkyti.
Kaparėlius perpjauti pusiau, nors jie ir taip maži, bet perpjauti man labiau patinka.
Susmulkinti petražoles, viską sudėti į salotinę, įlašinti citrinos sulčių, įpilti aliejų ir gerai išmaišyti, jei trūksta druskos, jos dar įberti.
Skanaus:)
Reikės:
400 g. baltagūžio kopūsto
2 valg. š. marinuotų kaparėlių
pora šakelių petražolių
1-2 arb.š. citrinos sulčių, pagal skonį
2 valg. š. aliejaus
druskos pagal skonį
Kopūstą supjaustyti kuo ploniau, užberti truputį druskos ir rankomis paminkyti.
Kaparėlius perpjauti pusiau, nors jie ir taip maži, bet perpjauti man labiau patinka.
Susmulkinti petražoles, viską sudėti į salotinę, įlašinti citrinos sulčių, įpilti aliejų ir gerai išmaišyti, jei trūksta druskos, jos dar įberti.
Skanaus:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą