2013 m. vasario 19 d., antradienis

Vištienos sklindžiai su grybais

Dar vienas būdas paįvairinti vištienos kotletukus:) gaunasi sultingi, minkštučiai ir švelnaus skonio:)
Reikės:
0,5 kg vištienos filė arba šlaunelių mėsos
1 kiaušinis
1 nedidelis svogūnas
1-2 skiltelės česnako
2 valg. š. grietinės ar majonezo
2 valg. š. mitų ar krakmolo
druska
kalakutienos arba vištienos prieskoniai

Vištiena supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Supjaustyti grybus, svogūnus smulkiai supjaustyti, česnaką sutarkuoti arba išspausti.
Įmušti kiaušinį, sudėti grietinę (majonezą), mitus (krakmolą), druską, prieskonius, gerai išmaišyti ir kepti galima kepti, galima pasidaryti iš anksto, palikti šaldytuve, po to jau kepti.
Masę šaukštu dėti ant keptuvės su įkaitintu aliejumi, apkepti iš vienos pusės, apversti, uždengti dangčiu ir pabaigti kepti.
Sudėti ant popierinio rankšluosčio, jei aliejau per daug.
Skanaus:)
Mes juos valgome su salotomis ir  česnakiniu padažu (majonezas, tarkuotas česnakas, šaldyti arba šviežūs krapai, kad padažo gautųsi daugiau, galima įpilti natūralaus jogurto ir išmaišyti su majonezu, niekuo nenusileidžia pirktiniam padažui):)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą