Biskvitui reikės:
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
1 arb.š. gesintos sodos
70 g. sviesto (ištirpinti)
100 g. aguonų
Kremui reikės:
250 g. varškės sūrio pvz.kaip Filadelfija ar Rikota arba galite pasigaminti pagal šį receptą
1 indelis Rududu kondensuoto pieno
Kiaušinus išplakame su cukrumi ir suberiame persijotus miltus, gerai išmaišome.
Sudedame likusius ingridientus, gerai išmaišome.
Daliname masę į dvi dalis ir kepame po vieną biskvitą 15-20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kas mėgsta drėgnesnius tortus, siūlyčiau pasidaryti stiprios kavos su cukrumi ir sulaistyti biskvitus.
Išplakti varškę su Rududu ir sutepti torčiuką: sutepame vieną biskvitą, uždėti kitą ir aptepti visą tortą.
Papuošti pagal savo nuožiūrą, aš puošiau šokoladine gėlyte ir šokoladiniais perliukais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą