2012 m. birželio 30 d., šeštadienis

Dešrelės su sūriu tešloje

Tešla šioms dešrelėms daroma iš parūgusio pieno ar kefyro
Reikės:
0,5 l. parūgusio pieno ar kefyro
2 kiaušiniai
10 g sausų mielių
3 valg. š. aliejaus
1 kg miltų
0,5 valg. š druskos
Sumaišyti visus ingridientus, išminkyti tešlą ir palikti 2 val. pakilti šiltoje vietoje.
Kai pakils iškočioti, supjaustyti juostelėmis ir apvynioti dešreles. Dešreles prieš įvyniojant galima išilgai perpjauti perpusę, galima tiesiog ipjauti viršuje dešrelės iki pusės ir įdėti sūrio plonas juosteles, 
Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Iš šio kiekio produktu gaunasi labai daug dešrelių, aš dariau iš pusės produktų, pas mane gavosi 2 standartinės skardos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą