Dar vienas obuolių pyragėlis, tačiau kiek kitoks, įdomesnis ir labai skanus:)
Apatiniams sluoksniui reikės:
70 g. cukraus pudros
vanilinis cukrus
100 g. minkšto sviesto
3 kiaušiniai
60 g. miltų persijotų
2 arb. š. kepimo miltelių
3 vidutiniai obuoliai
Viršutimiam sluoksniui reikės:
2 arb. š. cukraus
100 g. smulkintų riešutų (peiliu, blenderiu ar kavamale)
1 val.g. š. minkšto sviesto
Sviestą išsukti su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.
Sudėti kiaušinius, išmaišyti, nuluptus ir sutarkuotus burokine tarka obuolius, išmaišyti, suberti miltus se kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišyti.
Tešlą sudėti į sviestu suteptą kepimo formą.
Susmulkintus riešutus išmaišyti su cukrumi ir sviestu, jei sunkiai sekasi maišyti, galima ranka išmaišyti.
Sudėti ant apatinio sluoksnio.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Skanaus:)
Apatiniams sluoksniui reikės:
70 g. cukraus pudros
vanilinis cukrus
100 g. minkšto sviesto
3 kiaušiniai
60 g. miltų persijotų
2 arb. š. kepimo miltelių
3 vidutiniai obuoliai
Viršutimiam sluoksniui reikės:
2 arb. š. cukraus
100 g. smulkintų riešutų (peiliu, blenderiu ar kavamale)
1 val.g. š. minkšto sviesto
Sviestą išsukti su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.
Sudėti kiaušinius, išmaišyti, nuluptus ir sutarkuotus burokine tarka obuolius, išmaišyti, suberti miltus se kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišyti.
Tešlą sudėti į sviestu suteptą kepimo formą.
Susmulkintus riešutus išmaišyti su cukrumi ir sviestu, jei sunkiai sekasi maišyti, galima ranka išmaišyti.
Sudėti ant apatinio sluoksnio.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą