Labai primena mokyklinį guliašą:) mėsytė gaunasi labai minkšta
Reikės:
500 g. kiaulienos
1 didelio svogūno žiūpsnelis cukraus
2 stiklinės vandens
1 valg. š. miltų
1-2 valg. š. pomidorų padažo
1 valg. š. viesto
lauro lapas, juodieji pipirai malti ir žirneliais, druska
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, greitai apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, įberti druskos, pipirų, sudėti į troškinimo puodą.
Tame pačiame aliejuje apkepti svogūnus, užberti cukraus, sudėti prie mėsos, užpilti vandeniu ir troškinti apie 30 minučių.
Ant keptuvės ištirpinti sviestą, sudėti miltus ir greitai maišant apkepti, po to iš puodo su mėsa įdėti 2-3 valg. š. vandens ant kepintų miltų, gerai išmaišyti, nuimti miltus nuo ugnies, sudėti į puodą su mėsa, gerai išmaišyti.
Sudėti pomidorų padažą, gerai išmaišyti, sudėti, lauro lapą, kelis žirnelius pipirų, įberti dar druskos, jei reikia ir troškinti apie 20 minučių ant nedidelės ugnies.
Skaniausiai su bulvių košę, bet garnyrą galima rinktis pagal savo skonį.
Skanaus:)
Reikės:
500 g. kiaulienos
1 didelio svogūno žiūpsnelis cukraus
2 stiklinės vandens
1 valg. š. miltų
1-2 valg. š. pomidorų padažo
1 valg. š. viesto
lauro lapas, juodieji pipirai malti ir žirneliais, druska
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, greitai apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, įberti druskos, pipirų, sudėti į troškinimo puodą.
Tame pačiame aliejuje apkepti svogūnus, užberti cukraus, sudėti prie mėsos, užpilti vandeniu ir troškinti apie 30 minučių.
Ant keptuvės ištirpinti sviestą, sudėti miltus ir greitai maišant apkepti, po to iš puodo su mėsa įdėti 2-3 valg. š. vandens ant kepintų miltų, gerai išmaišyti, nuimti miltus nuo ugnies, sudėti į puodą su mėsa, gerai išmaišyti.
Sudėti pomidorų padažą, gerai išmaišyti, sudėti, lauro lapą, kelis žirnelius pipirų, įberti dar druskos, jei reikia ir troškinti apie 20 minučių ant nedidelės ugnies.
Skaniausiai su bulvių košę, bet garnyrą galima rinktis pagal savo skonį.
Skanaus:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą