2013 m. balandžio 10 d., trečiadienis

Kiauliena, troškinta kefyro padaže

Gan neįprastas mėsos paruošimo būdas, kai nusibosta visi plovai, karbonadai ir guliašai:) Tikrai skanu
Reikės:
800 g. mėsos
400 ml. kefyro
1 svogūnas
4 skiltelės česnako
2 valg. š. pomidorų padažo
1 valg. š. citrinos sulčių
druska, pipirai
prieskoniai pagal skonį

Nedideliame aliejaus kiekyje patroškinti smulkiai arba pusžiedžiais, kaip kam patinka, supjaustytą svogūną ir plokštelėmis supjaustytą česnaką.
Įpilti kefyro, sudėti pomidorų padažą, , citrinos sultis, prieskonius ir troškinti ant nedidelės ugnies apie 20 minučių. Nuimti nuo ugnies.
Tuo metu mėsą supjaustyti plonais nedideliais gabaliukais
ir sudėti ją į kefyro mišinį, gerai išmaišyti ir palikti marinuotis 1 valandai.
Po to keptuvę su visu marinatu ir mėsa vėl pastatyti ant ugnies, įberti druskos ir kaitinti iki užvirimo
ir troškinti ant nedidelės ugnies apie 20 minučių.
Patiekti iškarto su mėgiamu garnyru.
Skanaus:)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą