2012 m. gruodžio 14 d., penktadienis

Žuvies romšteksai

Žuvies kotletai su daržovėmis: daržoves pasirenkame pagal savo skonį:)
Reikės:
daržovių imame tokį pat kiekį, kaip ir žuvies
500 g. žuvies
baltagūžis kopūstas
1 morka
1 svogūnas
1 pomidoras
1 paprika
3 česnako skiltelės
2 kiaušiniai
džiūvėsėliai
druska, pipirai

Jeigu naudojate kopūstą (baltagūžį, briuselio, žiedinį), reikia juos pavirti 5-7 minutes.
Visas daržoves nuvalyti, supjaustyti ir sumalti mėsmale ar blenderiu, gautas sultis nupilti.
Sumaišyti daržoves su žuvimi,
sudėti kiaušinius, druską, pipirus, įberti džiūvėsėlių porą šaukštų, išmaišyti.
Drėgnomis rankomis suformuoti romšteksus- ovalius plokščius kotletus- ir apvolioti džiūvėsėliuose.
Kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš vienos pusės, apversti, pamažinti ugnį ir pabaigti kepti po dangčiu.
Valgyti su salotomis ir ryžiais.
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą