2012 m. spalio 23 d., antradienis

Medaus sausainiai

Skanūs sausainiukai prie arbatos su lengvu medaus prieskoniu, be to, jie be kiaušiniu
Reikės:
150 g. sviesto (išlydyti)
2 valg. š. medaus
200 g. cukraus
250 g. grietinės
vanilinio cukraus
1 arb.š. sodos
400 g. miltų

Į ką tik išlydytą sviestą sudėti medų ir cukrų, gerai viską išmaišyti.
Sudėti grietinę, sodą, vanilinį cukrų ir suberti miltus, jei mažoka, įberti papildomai, tešla turi hautis minkšta ir beveik nelimpanti prie rankų.
Atgnybti po mažą gabaliuką tešlos ir suformuoti kamuoliuką maždaug graikinio riešuto dydžio, sudėti ant kepimo popieriaus netoli vienas nuo kito.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių.
Štai tokie paprasti ir skanūs sausainiukai.
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą