2012 m. spalio 24 d., trečiadienis

Perlinių kruopų troškinys su kiaulienos širdimi

Paprastas troškinukas kruopų ir subproduktų mėgėjams, mėsytę galima pakeisti pagal savo skonį
Reikės:
1-2 kiaulinos širdys
2/3 stiklinės perlinių kruopų
2 valg. šaukštai grietinės
0,5-1 svogūno
1 morkos
1 valg. šaukštas pomidorų padažo
druskos
kiaulienos prieskonių
Širdį išvirti pasūdytame vandenyje ir išvalyti nuo riebalų ir pertvarų.
Kruopas užmerkti iš vakaro, išvirti pasūdytame vandenyje, perplauti šaltu vandeniu.
Ant sviesto pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, sutarkuotą burokine tarką morką, sudėti nedideliais gabaliukais supjaustytą širdį, įpilti 1 stiklinę vandens, sudėti visus prieskonius, druską ir kelias minutes patroškinti, sudėti kruopas ir dar kelias minutes patroškinti.
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą