Tai kažkas panašaus į azijietiškus sparnelius, tik paruošiami dar greičiau be jokio marinavimo ir kepami ant keptuvės:)
Reikės:
0,5 kg. vištienos sparnelių
4 valg. š. sojos padažo
1 arb.š. medaus
truputis druskos
1 valg. š. su kaupu sezamo sėklų
1 skiltelė česnako
Sparnelius perpjauti į tris dalis, užbertį truputį, žiūpsnelį druskos, išmaišyti, druskos daug nedėkite, nes iškeptų sparnelių skonis turi būti saldokas.
Įkaitintame aliejuje iš abejų pusių apkepti sparnelius, išimti iškepusius sparnelius į kėkštę, alieju po sparnelių kepimo išpilti ir sudėti į keptuvę sojos, medaus ir tarkuoto česnako mišinį, pakepti apie 30 sekundžių, kol sutirštės, sudėti vėl sparnelius, užberti sezmus ir maišant pakepti, kol padažas bus tąsus, maždaug 30 sekundžių.
Štai ir viskas, galima skaniai valgyti:)
Reikės:
0,5 kg. vištienos sparnelių
4 valg. š. sojos padažo
1 arb.š. medaus
truputis druskos
1 valg. š. su kaupu sezamo sėklų
1 skiltelė česnako
Sparnelius perpjauti į tris dalis, užbertį truputį, žiūpsnelį druskos, išmaišyti, druskos daug nedėkite, nes iškeptų sparnelių skonis turi būti saldokas.
Įkaitintame aliejuje iš abejų pusių apkepti sparnelius, išimti iškepusius sparnelius į kėkštę, alieju po sparnelių kepimo išpilti ir sudėti į keptuvę sojos, medaus ir tarkuoto česnako mišinį, pakepti apie 30 sekundžių, kol sutirštės, sudėti vėl sparnelius, užberti sezmus ir maišant pakepti, kol padažas bus tąsus, maždaug 30 sekundžių.
Štai ir viskas, galima skaniai valgyti:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą