2013 m. kovo 4 d., pirmadienis

Šokoladiniai keksiukai su varškės įdaru

Paruošiami lengvai ir greitai, o dar greičiau suvalgomi:)
Tešlai reikės:
200 g. miltų
2 arb. š. kepimo miltelių
3 valg. š. kakavos
1 kiaušinis
180 g. cukraus
100 ml. aliejaus
300 ml. natūralaus jogurto
Įdarui reikės:
250 g. minkštos varškės
cukrus pagal skonį
1 arb. š. su kaupu vanilinio cukraus

Miltus sumaišyti su kakava ir kepimo milteliais.
Varškę ištrinti su cukrumi ir vanile iki kremnės masės.
Atskirai ištrinti kiaušinį su cukrumi, pastoviai maišant įpilti aliejų, maišant supilti jgurtą, persijoti miltinę masę, gerai išmaišyti, kad gautųsi vientisa masė.
Į kepimo formassudėti po 1 šaukštą kakavinės masės,
įdėti arbatinį šaukštelį varškės masės,
o ant viršaus dar šaukštą kakavinės tešlos.
Kepti 25-30 minutes apie 180 laipsnių iki sauso krapštuko.
Galima užberti cukraus pudros.
 P.S. manau, kad vietoje paprastos varškės būtų dar skaniau su Ricotta, kad ir namine, pagaminta  pagal šį receptą,tik reiktų ją tada išplakti su cukrumi ir vanile:)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą