2013 m. kovo 11 d., pirmadienis

Kepti migdolai su žolelėmis

Man labai patiko tokie riešutukai, be chemijos dar ir skanūs, prie alučio pats tas:)
Reikės:
1 stiklinė migdolų
1 valg. š. alyvuogių arba saulėgrąžų aliejaus
1 valg. š. sviesto
1/4 arb.š. (ketvirtadalis) rozmarino
1/4 arb.š. (ketvirtadalis) čiobrelių
1 arb.š. saldžiosios paprikos miltelių
druskos pagal skonį

Užpilti migdolus verdančiu vandeniu ir palikti 15 minučių, po to nulupti odelę.
Įkaitintame aliejuje su sviestu pakepinti migdolus pastoviai maišant ant mažos ugnies, kol gražiai parus.
Visus prieskonius išmaišyti lėkštutėje.
Riešutus kiaurasamčiu išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštutę ir užberti išmaišytus prieskonius, gerai išmaišyti, paragauti, jei trūksta druskos, užberti dar.
Prieskonių galima dėti ir daugiau, pagal savo skonį, manau, būtų skanu užbėrus saldžiosios ir aitriosios paprikų miltelių mišinių be čiobrelio ir rozmarino, kai išbandysiu, parašysiu, o šis mišinukas man labai patiko, rekomenduoju:)
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą