Labai skani vištiena, taip pavadinau, nes recepte labai mažai riebalų
Reikės:
vištienos dalių
1 svogūno
2-3 morkų
2 stiklinių vandens
3 valg.š. miltų
truputis aliejaus
druskos
lauro lapo
Vištieną supjaustyti dalimis (aš dar ir odeles nuimu), sudėti į polietileninį maišelį, įberti druskos ir miltus, surišti maišiuką ir gerai pakratyti, kad vištiena apliptų miltais.
Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, jei gaminate troškintuve, aliejaus nereikia.
Sudedame vištiena,
ant viršaus sudedame supjaustytą svogūną ir tarkuotą morką, užpilame vandeniu, įdedame kelis gabaliukus lauro lapo ir troškiname, galima įberti dar druskos.
Troškinti apie 40 minučių ant nedidelės ugnies, jei vandens liks labai mažai, galima įpilti dar šiek tiek.
Vištiena gaunasi labai minkšta, o koks skanus padažas.
Siūlau daugiau jokių prieskonių nedėti, nes padaže nesijaus to vištienos tikro skonio.
Skanaus:)
Reikės:
vištienos dalių
1 svogūno
2-3 morkų
2 stiklinių vandens
3 valg.š. miltų
truputis aliejaus
druskos
lauro lapo
Vištieną supjaustyti dalimis (aš dar ir odeles nuimu), sudėti į polietileninį maišelį, įberti druskos ir miltus, surišti maišiuką ir gerai pakratyti, kad vištiena apliptų miltais.
Sudedame vištiena,
ant viršaus sudedame supjaustytą svogūną ir tarkuotą morką, užpilame vandeniu, įdedame kelis gabaliukus lauro lapo ir troškiname, galima įberti dar druskos.
Troškinti apie 40 minučių ant nedidelės ugnies, jei vandens liks labai mažai, galima įpilti dar šiek tiek.
Vištiena gaunasi labai minkšta, o koks skanus padažas.
Siūlau daugiau jokių prieskonių nedėti, nes padaže nesijaus to vištienos tikro skonio.
Skanaus:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą