Soti ir greitai pagaminama:)
Reikės:
1 karšto rūkymo skumbrė
4 valg. š. ryžių
1 raudonas svogūnas
3 virti kiaušiniai
1/2 arb.š. cukraus
1/2 arb.š. acto
majonezas
druska
malti juodieji pipirai
Ryžius išvirti, perplauti šaltu vandeniu.
Raudoną svogūną smulkiai supjaustyti ir užpilti cukrumi ir actu, palikti 10 minučių.
Žuvį nuimti nuo kaulų, supjaustyti, kiaušinius supjaustyti kubeliais.
Viską išmaišyti su svogūnais, įdėti majonezo, pipirų, druskos pagal skonį.
Skanaus:)
Reikės:
1 karšto rūkymo skumbrė
4 valg. š. ryžių
1 raudonas svogūnas
3 virti kiaušiniai
1/2 arb.š. cukraus
1/2 arb.š. acto
majonezas
druska
malti juodieji pipirai
Ryžius išvirti, perplauti šaltu vandeniu.
Raudoną svogūną smulkiai supjaustyti ir užpilti cukrumi ir actu, palikti 10 minučių.
Žuvį nuimti nuo kaulų, supjaustyti, kiaušinius supjaustyti kubeliais.
Viską išmaišyti su svogūnais, įdėti majonezo, pipirų, druskos pagal skonį.
Skanaus:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą