2012 m. lapkričio 13 d., antradienis

Prancūziška sūrio duona

Greitas variantas laaabai skanios duonos:)
Reikės:
8 g. sausų mielių
250 ml vandens
1 arb.š. cukraus
1 arb.š. druskos
1 valg. š. aliejaus
100-150 g. sūrio tarkuoto (galima ir daugiau)
maždaug 400 g. miltų

Mieles su cukrumi ištirpinti vos šiltame vandenyje ir palikti 10 minučių.
Po to sudėti druską, sūrį, aliejų, miltus, užminkyti tešlą.
Iškočioti storą blyną ir padėti jį ant skardos su kepimo popieriumi, įpjauti keliose vietose, uždengti rankšluosčiu ir palikti 30 minučių.
Kepti iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą