2012 m. rugsėjo 2 d., sekmadienis

Marinuoti aštrūs pipiriukai (čiliukai)

Labai skanūs marinuoti aštrus pipiriukai, labai tinka prie mėsos, nors mes juos valgome vienus:) aštrumas jaučiasi, bet ne toks, kaip šviežių, toks malonus ir išlieka neilgai tas aštrumas, marinatas ištraukia daug aštrumo
Reikės:
čili pipiriukai
Marinatui reikės:
1 litrui vandens
200 g. cukraus
1 valg. š. druskos
200 g. acto
Marinatui skirtus ingridientus sumaišyti, užvirinti ir atvėsinti.
Pipiriukus išvalyti, supjaustyti išilgai į keturias dalis, sudėti į stiklainius.
Atvėsintu marinatu užpilti pipirus, kaitinti 15- 20 minučių (prilausomai nuo stiklainio talpos), užsukti, apversti stiklanius, uždengti kaldra. Laikyti vėsioje vietoje.
Skanaus:)
Tikrai verta paragauti:)
Gal kas nežino. štai taip atrodo čili pipirai:)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą