2012 m. rugsėjo 1 d., šeštadienis

Varškės tešlos sausainiai su cinamonu

Labai paprasti ir skanūs sausainiukai, toks jausmas, lyg valgytum sluoksniuotos tešlos sausainius
Reikės:
200 g. sviesto
200 g. varškės
2 stiklinės miltų
1/2 stiklinės cukraus+2 valg. š. cinamono
1/2 arb.š. sodos
2 arb.š. citrinos sulčių

Sviestą sutarkuoti burokine tarka, išmaišyti su varške, nugesinti sodą citrinos sultimis, likusias sultis irgi supilti į tešlą, suberti miltus, užminkyti tešlą ir palikti šaldytuve 15 minučių. (Galima iš vakaro padaryti, palikti šaldytuve, o ryte kepti:))
Ant stalo užberti cukraus su cinamonu, padėti teįlą ir kočioti iki 1 cm storio drėgnu kočielu, kad jis neliptų prie tešlos. Apversti tešlą ir pjaustyti norimais gabaliukais.

Sudėti ant kepimo popieriaus ir kepti apie 15-20 minučių iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą