2012 m. liepos 25 d., trečiadienis

Įdarytos vištienos blauzdelės

Reikės:
vištienos blauzdelių, vnt. pagal savo nuožiūrą
pievagrybiu nedaug
druskos
majonezo
česnako
prieskonių pagal skonį
Atsargiai išimti kaulą iš blauzdelių, truputį jas pamušti, sutepti majonezu iš vidinės pusės, kur buvo kaulas, užberti druskos, išspaustą česnaką, prieskonių pagal skonį, sudėti šiaudeliais supjaustytus pievagrybius, susukti ir kraštą susegti krapštukais.
Sudėti į kepimo formą, aptepti majonezu ir kepti orkaitėje.
Su įdaru galima eksperimentuoti pagal savo skonį. Skanu tiesiog su salotomis:)

Pirmą kartą kepiau su odelėmis, man pasirodė riebokai, be to, odeles nesveika valgyti,:) todėl geriau kepti be odelių, mėsytė puikiai užsispaudžia krapštukai ir be odelių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą