2012 m. liepos 4 d., trečiadienis

Sausainiukai prie alaus

Šiuos sausainiukus dar galėčiau pavadinti kaip sūrio ir pomidorų sulčių sausainiais, prie alaus jie labai tinka
Reikės: 
1 stiklinė pomidorų sulčių
100 g. fermentinio sūrio
0,5 arb. š. druskos
1 arb. š. cukraus
3 valg. š. aliejaus
1,5 arb.š. kepimo miltelių
2 stiklinės miltų
saldžiosios paprikos milteliai pagal skonį
česnakinė druska arba džiovinti česnakai
Sūrį sutarkuojame burokine tarka, sudedame visus ingridientus ir užminkome tešlą, iškočiojame ją, ant viršaus užbarstome druskos, sezamo sėklų, prispaudžiame kočielu nestipriai kočiojant ir supjaustome pagal savo nuožiūrą, aš pjausčiau juostelėmis.
Sudedame ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, matysis kai jau iškeps.

Dar toks pastebėjims, jei nebersite ant tešlos druskos, tuomet į tešlą jos dėkite daugiau nei 0,5 arb. š., galima ir visą šaukštelį dėti. Skanaukite:)

2 komentarai: