Be galo skanūs pyragėliai, minkštučiai, korėti
Reikės:1 stiklinės vandens
1/3 stiklinės aliejaus
1 stiklinė miltų
4 vnt. kiaušiniai
100 g rūkytos dešros
100-150 g fermentinio sūrio
Skiltelės česnako
Krapų
Truputį atvėsiname.
Supjaustome dešrą kubeliais, sutarkuojame sūrį, susmulkiname žalumynus.
Į šiek tiek atvėsusią tešlą (būtinai ją paaušinkite, nes išeis ne pyragėliai, o kiaušinienė) mušame kiaušinius po vieną, kaskart gerai išmaišydami iki vientisos masės. Pabaigoje beriame supjaustytą dešrą, sūrį, žalumynus ir išmaišome.
Dedame į įkaitintą 200-220 laipsnių orkaitę ir kepame apie 10-15 min., kol gražiai iškils ir parus. Kepimo metu orkaitės durelių neatidarinėkite, nes pyragėliai subliukš ir nepakils.
Štai taip atrodo pyragėliai iš arti
Skanaus!
Zita
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą