Jums reikės:
1 vištienos ketvirtis
1/3 stiklinės ryžių
1svogūas
1 pomidoras
1 morka
ketvirtadalis paprikos
1 nedidelė bulvė
1,5-2 litrai vandens
nedidelė sauja žirnelių (šaldytu arba šviežių) galima ir nedėti,jei nepatinka
truputis aliejaus daržovių kepimui
prieskonių pagal skonį
druskos
Išvirti pasūdytame vandenyje vištieną, kol verda vištiena, pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, sutarkuotą burokine tarka morką, smulkiais kubeliais supjaustytu papriką ir pomidorą, įberti druskos, prieskonių.
1 vištienos ketvirtis
1/3 stiklinės ryžių
1svogūas
1 pomidoras
1 morka
ketvirtadalis paprikos
1 nedidelė bulvė
1,5-2 litrai vandens
nedidelė sauja žirnelių (šaldytu arba šviežių) galima ir nedėti,jei nepatinka
truputis aliejaus daržovių kepimui
prieskonių pagal skonį
druskos
Išvirti pasūdytame vandenyje vištieną, kol verda vištiena, pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, sutarkuotą burokine tarka morką, smulkiais kubeliais supjaustytu papriką ir pomidorą, įberti druskos, prieskonių.
Kai
vištiena išvirs, nuimti ją nuo kauliukų peiliu su šakute, smulkiau
papjaustyti ir sudėti atgal į tą vandenį, kur ji virė, taip pat sudėti šaltame
vandenyje perplautus ryžius, po kelių minučių sudėti supjaustytą
kubeliais bulvę, pavirti, likus maždaug 10 minučių iki virimo pabaigos,
įdėti šaldytų žirnelių ir iškepusiais daržoves. Gaunasi labai skani
ir soti sriubytė. Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą