2012 m. rugpjūčio 21 d., antradienis

Varškės pyragas su obuoliais

Švelnaus skonio pyragas su keptais obuolių griežinėliais
Reikės:
2-3 obuoliai
360 g. varškės (2 pakeliai)
4 valg. š. miltų
3 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
50 g. sviesto
vanilinis cukrus


Išvalytus (žievelės galima ir nelupti) obuolius supjaustyti nestoromis skiltelėmis.
Sviestą išlydyti ant keptuvės, sudėti obuolių skilteles, apkepti iš abiejų pusių, obuolius sudėti į sviestu suteptą kepimo formą, užberti vanilinio cukraus.

Kiaušinius ištrinti su cukrumi ir varške, suberti miltus ir išplakti mikseriu.
Gautą masę sudėti ant obuolių, išlyginti.

Kepti apie 30 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Išimti iš orkaitės pyragą,

apversti jį ant lėkštės.
Mano obuoliukai truputį perkepė ant keptuvės, tačiau skonis nuo to tikrai nepasikeitė:)

Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą