100 ml aliejaus (kam aliejus nepatinka, galima tirpinto sviesto 100 g.)
150 ml pieno
3 kiaušiniai
240 g. miltų
150 g. cukraus
2 valg.š. aguonų
vanilinis cukrus
1 citrinos žievelė tarkuota (tik geltona dalis be baltos)
4 obuoliai
Aliejų išplakti su cukrumi.
Po vieną dėti kiaušinius ir išplakti.
Sudėti pusę miltų ir supilti pusę pieno, išplakti, po to sudėti likusią miltų dalį ir pieną, išplakti.
Sudėti kepimo miltelius, vanilinį cukrų, aguonas, išplakti, po to sudėti plonais griežinėliais supjaustytus obuolius ir išmaišyti.
Ant kepimo formos dugno pabarstyti manų ar džiuvėsėlių, išpilti tešlą ir kepti apie 50 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą