2012 m. rugpjūčio 23 d., ketvirtadienis

Kiaulienos dešrelės su bulvėmis armėniškai

Labai sultingi ir sotūs kotletukai
Reikės:
500 g. kiaulienos faršo
300 g. bulvių
1-2 kiaušiniai
5-6 skiltelės česnako
miltai apvolioti
aliejus kepimui
druska, juodieji pipirai, aštrūs raudoni pipirai (milteliai)
  Bulves nuskusti, išvirti, sugrūsti
Į faršą sudėti bulvinę košę, išspaustą česnaką, kiaušinius, prieskonius, gerai išminkyti.
Iš gautos masės formuoti nedideles dešreles

apvolioti jas miltuose

ir kepti įkaitintoje keptuvėje

Patiekti su svogūnais ir adžika.
Šį  kartą patiekiau su kopūsto ir pomidorų salotomis su skaniuoju užpilu
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą